dimecres, 20 de març del 2013

Tastet de llibres d'scrapbooking - Sneak pick of scrapbooking related books

Avui, us vull explicar i ensenyar un tastet d’uns llibres que em vaig comprar fa més d’un any... Coses que passen; tenia molta feina per fer i un embaràs per passar i volia ensenyar-vos aquests “Tresors” amb calma.

Els vaig comprar la primera vegada que vaig entrar al Patide Llibres. Tenia una panxa immensa de l’embaràs i no em podia moure gaire bé i la Sònia, molt amablement, em va treure tots els llibres de manualitats que tenia; sobretot relacionats amb l’scrapbooking.


I aleshores vaig fullejar aquests dos llibres i vaig “alucinar”... Mare meva, quin munt d’idees i quins llibres més preciosos i ben explicats que tenia a les mans!! Són un pou de saviesa i bones idees per fer àlbums i llibres d’scrap de tota mena!!
Bé, no us explico res més... aquí us deixo un tastet!! De debó que si us agrada fer àlbums, us els recomano; els podeu trobar o encarregar al Pati de Llibres.

**

Today, I want to explain and show you a sneak pick of some books I bought over a year ago ... This things happen; I had much work to do and was pregnant and wanted to show these "treasures" in stride.

I bought them the first time I walked into the Pati de Llibres. I had a huge pregnancy belly and I could not move very well and Sonia very kindly showed me all craft books she had, especially related to scrapbooking.

And when I opened them it was fascinating the huge amount of ideas and I thought they were so lovely and well explained! They are a well of wisdom and good ideas to make albums and scrap books of all kinds!


Well, I better don’t tell anymore ... Here you have a sneak pick! Seriously, if you enjoy scrapbooking, I recommend them, you can find or order them in Pati deLlibres.

At Home with Handmade Books by Erin Zamrzla








Making Handmade Books 100 + Bindings by Alisa Golden







5 comentaris:

  1. Pel que veig, has programat bé el blo, dons tot just fa dues hores estaves amb nosaltres a classe de patch. Amb aquests llibres no és d'estranyar que tinguis tante trassa per fer les coses.Un petonet!!!

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta fan !!!!

    Jo en tinc algun, però no estan tan ben encertats....

    Petonets,

    ResponElimina
  3. si, Raquel, quan els vaig veure va ser amor a primera vista! jeje

    ResponElimina
  4. Hola Txell!
    m'encanten aquesta mena de llibres, i tinc la gran sort que la meva veina els fa professionalment! Per fi l'he convenc,ut d'obrir una botiga a Etsy i aviat els podra ensenyar a la resta del mon...

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...