dilluns, 11 de març de 2013

Bandolera – City satchel


Ja fa mig any que havia comprat teles de lona per fer una bandolera que vaig veure al llibre “Sew What Bags” del Pati de Llibres. Va resultar que per falta de temps no havia pogut acabar la bandolera i finalment, vaig aprofitar les classes de patch per acabar-la. La mida la vaig decidir jo en funció de les polzades que hi havia al projecte del llibre, i com que m’agraden les bosse moooolt grans vaig optar per una mida de 35cm x 45 cm. No hi ha gaire modificacions respecte al projecte original; m’he saltat una butxaca lateral i he posat buata entre la roba exterior i el folre.

És una passada de bossa, però la tela és molt primaveral, així que a casa meva, a estones, vaig fent la versió tardor-hivern en tons grisos i negres... Ja us en penjaré el resultat!
**
It's been half a year now, since I bought fabric to sew a City satchel I saw at the book "Sew What Bags" in Pati de Llibres. It turned out to be that due to time constraints I failed to finish the bag in a short period and finally, I took the unfinished project to my weekly patchwork lessons. I decided the size according more or less on the inches that were in the book project, and since I like veryyyyy big bags I chose a size of 35cm x 45 cm. There are not many modifications of the original project, I skipped a side pocket and I added some wadding between outerwear and fleece.

The bag is amazing, but the fabric is very spring-like, so at home, I’m working on the autumn-winter version, with some gray and black fabrics ... I’ll show you the result!

El llibre i el projecte al llibre
The book and the projectLa meva bandolera
My city satchel1 comentari:

  1. Bon dia, t'ha quedat genial.Puc dir al respecte, que has treballat molt en aquest projecte i això es reflecteix en el resultat.
    Porta-la dimecres així la veure'm en persona.
    Ptnts!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...