dijous, 1 de maig del 2014

Discover shops in Girona - Descobriu les botigues de Girona



Com us vaig explicar en el post de Descobriu Girona, la ciutat ha sabut mantenir la seva essència i no s’ha deixat endur per les cadenes comercials d’anomenada. Així és que a Girona el vianant encara es pot permetre el luxe de passejar pel centre de la ciutat i pel barri vell i de gaudir de l’encant del petit comerç. Cosa que, en altres indrets és pràcticament impossible perquè els carrers i vies comercials s’han deixat convèncer per les produccions a gran escala de les marques més conegudes en tots els àmbits.

Avui us porto una mini llista d’alguns dels comerços que vaig descobrir a Girona i que crec que val la pena visitar.


LA BELLE VIE... és una botiga al carrer Ciutadans pensada per encantar els ulls amb gadgets quotidians de disseny. Vénen productes de la marca francesa PYLONES i em van encantar els vinils adhesius que són pissarres amb formes tan divertides com mussols. A La Belle Vie hi ha una mica de tot: joieria, material d'oficina, productes per al bany, accessoris per al mòbil, roba de nadó, davantals, termos, llums, ...






El Petit Punt és una botiga de labors al carrer Minali amb teles precioses i eines imprescindibles  





LLIBRERIA GELI a la Rambla de la Llibretat. Em va sorprendre que Girona encara conservés llibreries grans amb milers de llibres i no només una, si no que en vam veure varies al centre. A Barcelona han tancat pràcticament totes les llibreries emblemàtiques de la ciutat i s’han substituït per les cadenes llibreteres



CANDELA granja i bomboneria a la Rambla de la Llibertat



XURRERIA Montse L’ARTESANA a  quatre cantons. Els millors brunyols de la ciutat!



LA MODA a la Plaça del Vi és una merceria de les d'abans on es troba de tot i hi ha milers de capsetes.


PAPERS al carrer ballesteries 31 és una papereria amb material exquisit amb uns punts de llibre molt originals amb el perfil de la ciutat Girona



LA CARPA al carrer ballesteries 37; és un racó per recordar les joguines de fa 40 anys i per trobar joguines molt originals.




LA BOTIGA al carrer Ballesteries nº8 és una botiga de decoració i regals originals d’estil vintage. Tenen botiga on-line.



Si en sabeu alguna més, les vostres aportacions seran benvingudes!

**


As I told you in the post discover Girona, the city has maintained its essence and has kept away from big shopping brands. In Girona pedestrians can still walk through the city centre and the Old Quarter and enjoy the charming small shops. Which, in other places it is practically impossible because shopping areas are only surrounded by large-scale production and best known brands.

Today I bring you a short list of some of the charming shops I discovered in Girona and I think are worth visiting.

LA BELLE VIE ... This is an eye-catching store in carrer Ciutadans with lovely designed everyday gadgets. It has also products from the French brand Pylones and I particularly loved vinyl stickers which are funny shaped boards such as owls. At La Belle Vie there is a bit of everything: jewellery, stationery, bath products, mobile phone accessories, baby clothes, aprons, water heaters, lamps...






Petit Punt is a shop on carrer Minal with beautiful fabrics and essential tools for crochet, knitting and Patchwork.





BOOKSTORE GELI at Rambla de la Llibertat. I was surprised that Girona still owns such big old bookstores with thousands of books, not just one store, but we saw several stores in the centre area. In Barcelona emblematic old bookstores have closed nearly all and have been replaced by big bookseller’s brands.



CANDELA is an old Café and chocolate shop in the Rambla de la Libertad



Montse L’Artesana at carrer de la Cort Reial is a fried-dough pastry (churros) shop. Best brunyols in town!



La MODA and old haberdashery at Plaça del Vi, next to the city hall.


PAPERS at Ballesteries 31 is a stationary shop with highly recommended bookmarks


LA CARPA Toy House with pretty old-looking toys at Ballesteries 37; toys from 40 years ago...




LA BOTIGA a vintage decor and unique gifts shop at Ballesteries No.8. There is also online shop.


Any suggestions? Your comments are always welcome!

4 comentaris:

  1. Ole, ole! Prou bé aquest passeig de shopping pel barri vell, trobo a faltar un lloc per dinar o sopar, si no hi has estat mai "el Bistrot" a la pujada sant Domenec t'agradarà o la Poma a Cort Reial, o fer u Gelat a la Gioconda a la Pl Catalunya o bé al Rocambolesc al carrer Santa Clara. El dia que tornis mira d'anar al Zeppelin a la pl Santa Susanna i al museu del cinema, i ves a fer un berenar a casa moner a sta Clara, de pas compra uns bombons per la tornada a Gluki.
    Que et sembla? Segur que hi vas passar per davant de tots aquests
    En nom de totes les Agulles GRACIES per dedicar un post a la nostra petita ciutat
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per les vostres visites i suggerències!! De fet tenia pensat un tercer post de llocs per dinar, però veig que amb les meves troballes m'hauria quedat curta ;-o)
      Tinc pensat tornar-hi pel temps de flors; així que prenc nota de tots aquests llocs... Merci!!

      Elimina
  2. Quines botigues tan maques, hi vaig poc a Girona però prenc nota d'aquestes botigues per pasar-hi. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que hi ha moltes més troballes; però em van agradar tan aquestes botigues que no me'n vaig poder estar d'escriure un post; Girona val una visita ;.o)

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...