dijous, 29 de maig del 2014

The Making-of...


Avui porto el "Making-of..." de les meves fotografies al blog per a dies difícils i sense temps. Normalment disposo d'equip adequat; tinc una Canon 40D que acompleix amb les expectatives. Però entre setmana treballo les hores de llum dins d'una oficina i només disposo de 20 minuts amb llum a l'hora de dinar i me les he d'enginyar per poder fer fotos pels posts. Després de donar-hi milers de voltes i de decebre'm amb la llum artificial vaig trobar una solució per poder fer les fotos amb llum.



¿I que necessito? Cartolines de colors i un suport. Aquí és on he fet anar la inventiva; faig servir el seient del cotxe de suport. Si, si, ho heu llegit bé; el cotxe em proporciona el suport i la solitud necessària per poder fer les fotos amb tranquil·litat. L'aparco on em sembla; normalment un lloc amb poca gent i que tingui ombra al seient per evitar ombres a les fotos.



I heus aquí la prova del que explico...

**


Today I explain you about the making-of photographs for the blog on busy days with no time. Usually I use the suitable equipment; I own a Canon 40D that fulfills my expectations. But during the week, I work during daylight hours closed in an office and I only have 20 minutes as free time at lunch time, so I've to manage to take photographs for the posts during this gap of time. After so much thinking about it and getting very disappointed with artificial light I've finally found a solution to take photographs with light.

What do I need? Color cardboards and a basis support. This is where I achieved ingenuity; I use the car seat as basis support. Yes, you've read it right; the car provides me both; the basis support and necessary solitude to take photos with ease. I park it usually on places with few people and under the shadow, so that I avoid shadows in the photographs.

And here is proof of it ...







Com us heu quedat? Us ha agradat aquest "backsatge"?
**
Did you like it? Did you enjoyed this "behind the scenes"?

4 comentaris:

  1. La veritat es que hi ha un gran canvi!!!!
    Jo normalment també intento fer les fotos sobre una cartolina blanca, així li dona més llum! I si es l'hora de fotografiar, i s'està fent de nit. Un tripode. Que el meu pols no ajuda gaire, jiji!!!

    Petons i que tenguis un bon cap de setmana!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aix Neus, per mi això de fer fotos és tota una aventura; me les he d'empescar totes perquè quedin mitjanament decents. Jo vaig canviant els colors de les cartolines...

      Elimina
  2. Txell quina bona idea!! Jo estic obrint un blog, i la veritat es que tinc 7 entrades preparades i no les publico perquè no ser com fer les fotografies, i que quedin mitjanament be! El meu problema es que son tutorials de pas a pas la majoria, però pels que no ho son, provaré el teu muntatge!! Moltes gracies bonica! Et segueixo, que m'està agradant molt tot el que estic veient al teu blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina alegria que aquest truqui et pugui ser útil!! La veritat és que em va costar, però finalment ja ho tinc! Pels tutorial, em poso el material amb diferents passos a punt i vaig fotografiant el pas a pas o bé o faig amb dos dies... Ara em passo pel teu raconet ;-o)

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...