dilluns, 25 de novembre del 2013

Evitar visitas Spam - Evitar l'Spam de visites



En controlar les estadístiques del bloc m'he adonat que estic rebent trànsit constant d'una web anomenada Vampirestat.com .

En general és molt bo tenir visites al nostre bloc, però en aquest cas, si els cercadors encara no ens indexen, vol dir que el trànsit que estem rebent és trànsit poc rellevant o considerat Spam, cosa que ens pot perjudicar indirectament perquè Google pot prendre com que ens dediquem a la compra de trànsit web o alguna cosa per l'estil.

Això també va contra les polítiques d'Adsense, cosa que pot fer que potser en un futur tinguem problemes amb el nostre compte de Adsense.

Pensant encara en el pitjor, les visites spam que ens apareixen a les estadístiques en realitat es creen automàticament per un robot, ningú entra des d'aquesta pàgina perquè aquesta pàgina no existeix i és el que en pesca se’n diria esquer preparat perquè piqueu . El robot que envia aquesta falsa visita vol que sentiu curiositat per qui entra des d'aquí i que punxeu en aquest enllaç.

En fer-ho i punxar en aquest enllaç sereu enviats automàticament (en general ) a una altra pàgina que estableix algun tipus de comunicació amb el vostre navegador intentant apoderar-se’n. La recomanació és NO PUNXAR en aquests enllaços, però els robots seguiran generant aquest fals trànsit perquè aquestes adreces estranyes segueixin apareixent.

I la resta podria ser un malson ...

Si no som usuaris de Blogger, i podem accedir al nostre servidor, podem fer un bloqueig per IP al lloc de Vampirestat perquè directament no pugui accedir al nostre lloc. Però això no és possible a Blogger donat al fet que no tenim control sobre el lloc web.

Per blogger aquesta és la solució :

. - Des http://www.hcidata.info/host2ip.cgi cal esbrinar la ip de vampirestat.com ( 192.157.253.9 ) i afegir-la a un codi html , el qual ha de ser afegit al disseny del bloc.

Com?

A la pàgina d'administració del blog- > Disseny- > Afegir un gadget -> Html / Javascript: es copia el codi de l'script que hi ha a continuació ( no cal posar un nom )

El codi de l'script és el següent :

 <script type="text/javascript" src="http://georgeorwell67.byethost16.com/addr.php">
</script>
<script type="text/javascript">
//<!CDATA[
var banned_ip = new Array();
banned_ip[0] = '192.157.253.9';
banned_ip[1] = '62.116.143.17';
banned_ip[2] = '62.116.143.18';
var mes_bi = "Tu IP está baneada por infringir las políticas de Blogger";
for(var i=0;i<banned_ip.length;i++) {
eval('var re = /^' + banned_ip[i] + '/ ;');
if (re.test(mc_user_ip))
{
document.write('<style type="text/css">');
document.write('BODY{display:none;}');
document.write('<\/style>');
alert(mes_bi);
break;
}
}
//]]>
</script>

En aquest codi podem afegir les ip que vulguem bloquejar, i posar el missatge de bloqueig que desitgem.

En el codi es bloquegen la direcció ip de vampirestat.com ( 192.157.253.9 ) i dues direccions ( 62.116.143.17 i 62.116.143.18 ) de http://searchresultsguide.com. Se’n poden afegir tantes com es vulguin.

FONT ORIGINAL : Blog deapuntes de Hatteras

**


Al controlar las estadísticas del blog me he dado cuenta de que estoy recibiendo tráfico constante de una web llamada Vampirestat.com.

En general es muy bueno tener visitas en nuestro blog, pero en este caso, si los buscadores aún no nos indexan, significa que el trafico que estamos recibiendo es trafico poco relevante o considerado Spam, algo que nos puede perjudicar indirectamente porque Google puede tomar como que nos dedicamos a la compra de trafico web o algo por el estilo.

Esto también va contra las políticas de Adsense, lo que hace que quizás en un futuro tengamos problemas inclusive con nuestra cuenta de Adsense.

Pensando aún en lo peor, las visitas spam que nos aparece en las estadísticas en realidad se crean automáticamente por un robot, nadie entra desde esa pagina porque esa pagina no existe y es lo que en pesca se llamaría cebo preparado para que piquéis. El robot que envía esa falsa visita quiere que sintáis curiosidad por quien entra desde ahí y que pinchéis en ese enlace.

Al hacerlo y pinchar en ese enlace seréis enviados automaticamente (por lo general) a otra pagina que establece algún tipo de comunicación con vuestro navegador intentando apoderarse de el. La recomendación es NO PINCHAR en esos enlaces,no hay nada mas que se pueda hacer ya que los robots seguirán generando ese falso trafico para que esas direcciones extrañas sigan apareciendo.

Y el resto podría ser una pesadilla...

Si no somos usuarios de Blogger, y podemos acceder a nuestro servidor, podemos hacer un bloqueo por IP al sitio de Vampirestat para que directamente no pueda acceder a nuestro sitio. Pero esto no es posible en Blogger dado a que no tenemos control sobre el servidor web.

Para blogger esta es la solución:

.- Desde http://www.hcidata.info/host2ip.cgi hay que averiguar la ip de vampirestat.com (192.157.253.9) y añadirla a un código html , el cual debe ser añadido al diseño del blog.

¿Cómo?

En la página de administración del blog->Diseño->Añadir un gadget->Html/Javascript: se copia el código del script que hay a continuación ( no hace falta ponerlo un nombre )

El código del script es el siguiente:

<script type="text/javascript" src="http://georgeorwell67.byethost16.com/addr.php">
</script>
<script type="text/javascript">
//<!CDATA[
var banned_ip = new Array();
banned_ip[0] = '192.157.253.9';
banned_ip[1] = '62.116.143.17';
banned_ip[2] = '62.116.143.18';
var mes_bi = "Tu IP está baneada por infringir las políticas de Blogger";
for(var i=0;i<banned_ip.length;i++) {
eval('var re = /^' + banned_ip[i] + '/ ;');
if (re.test(mc_user_ip))
{
document.write('<style type="text/css">');
document.write('BODY{display:none;}');
document.write('<\/style>');
alert(mes_bi);
break;
}
}
//]]>
</script>

En este código podemos añadir las ip que queramos bloquear, y poner el mensaje de bloqueo que deseemos.

En el código se bloquean la dirección ip de vampirestat.com ( 192.157.253.9 ) y otras dos direcciones ( 62.116.143.17 y 62.116.143.18) de http://searchresultsguide.com; se pueden añadir tantas como se quieran.

FUENTE ORIGINAL: Blog deapuntes de Hatteras

14 comentaris:

  1. Mil gràcies per aquest post tanbt informatiu, no tenia ni idea que aquests llocs es podien bloquejar!

    ResponElimina
  2. Thanks for the tip, I'm definitely gonna use it on my blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. it works, believe me! I have no more spam visits. If you love the tip, it would be nice if you mention the post. Thanks for your visit and comments! :-P

      Elimina
  3. Moltes gràcies, no sé si ho entès del tot: copio tal cual està o tinc que averiguar alguna IP. No tinc ni idea de com averiguar una IP, però si que tinc trànsic des vampirestat. Et segueixo, petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lourdes, si ho copies tal com està, ja funciona. Pero si volguessis bloquejar altres llocs, et caldria anar al link del post que serveix per esbrinar IP's i afegir una linea més a l'script com les 3 linees de les IP. Espero haver-me explicat i que ho entenguis... No dubtis en preguntar-me si no m'he explicat prou bé ;-)
      Si la info t'ha semblat útil agrairia molt que compartissis el post o el mencionessis :-P
      Gràcies per la teva visita i comentaris!

      Elimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Hola guapa,
    No sabia que aquestes pàgines es poden bloquejar, si m'he adonat que quan entro al blog hem surt aquesta web com a quarta web que hem visita més. (Bueno d'on rebo més visites).

    Intentaré bloquejar-ho ara mateix. Moltes gràcies per la teva ajuda.

    ¡Petons)
    (Vinc de la festa de Personalización de blogs)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un consell molt útil!! Ahir mateix... em vaig trobar amb Ourmeets.com que també és Spam...
      Gràcies per la teva visita i comentari!! ;-o)

      Elimina
  6. Molt interessant aquesta informació. Precisament avuí pensava en això.
    Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro que us hagi estat útil!! Podeu votar pel meu post... jejeje
      Gràcies per la teva visita i comentari!!

      Elimina
  7. Hola guapa! A mi cuando empecé con mi blog también recibía visitas de vampirestat y tal. Yo lo solucioné de otra forma, por si te es útil también. Informé a google de la página que me hacía spam (link aquí: https://support.google.com/webmasters/answer/93713?hl=es )
    Y ya no me llegaron mas visitas suyas :P
    Ün besito!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. Ya informé a google en su día; pero no está de más bloquear las visitas spam ;-o)

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...