dimecres, 30 d’octubre del 2013

Capçaleres finalistes del blog - Selected headers for the blog

Com podeu veure, recentment el blog ha sofert un petit canvi en el disseny. Encara no n’estic convençuda del nou disseny però de moment és un disseny propi i em sembla més innovador que la plantilla senzilla que hi ha per defecte a blogger.

Vaig estar jugant amb el Gimp i vaig dissenyar diverses propostes de capçalera, algunes més encertades que d’altres i n’hi havia per tots els gustos.
He pensat que potser us agradaria donar-hi un cop d’ull i divertir-vos. La seleccionada la teniu més amunt! ;-)

Quina us agrada més? Faríeu modificacions o variacions? Podeu deixar els vostres comentaris que sempre seran benvinguts. Gràcies!!

**

As you can see, the blog has recently changed its design. I'm still not very convinced about the new design but I think it is more innovative than the default simple workplace from blogger.

I was playing with Gimp and I designed several header proposals, some were more successful than others and with several styles.

I thought you might like have a look at them and have fun. The selected one can be found at the top! ;-)

Which one do you like best? Any suggestions for variations? Your  comments are always welcome. Thank you!






















3 comentaris:

  1. Hola Txell, m'agradan quasibé totes les capçaleres, però la 2a i la 4a m'agradan moltíssim. Bé potser més la 4a. Al final serà la més que t'inspiri. Decideixis el que decideixis a mi m'agradarà!! Feliç Castanyada!!

    ResponElimina
  2. M'agraden totes!!!!!! Una miqueta més la set. Però no si será massa carregada ... Igualment la d'ara es molt neutre i em sembla molt correcta. Petonets :))))

    ResponElimina
  3. M'agraden molt, sobretot les darreres, la que has triat pot ser és la més encertada i com a gust personal, li afegiria la fulla, és que m'encanten jijijiji.

    Petonets,

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...