divendres, 15 de febrer del 2013

BCN a la meva... - BCN my way...

Fa un mes, vaig fer un curs de fotografia HDR a Barcelona amb Planeta Insólito (Ja escriuré un post parlant de la meva experiència amb aquesta tècnica) . Com que havia vist fotos fetes amb aquesta tècnica i m'havien cridat l'atenció, vaig aprofitar una oferta per fer aquest curs de 4 hores. Vam fer un recorregut pel Pla de Palau, el Born i el Parc de la Ciutadella i vaig aprofitar per fer unes quantes fotos amb el mòbil i penjar-les a Instagram.

A més, fa quinze dies vam anar a Barcelona amb les nenes perquè a la Teresa li encanta anar en tren. Vam anar amb els ferrocarrils i vam fer una petita volta pel centre de Barcelona; llocs que jo havia visitat sovint quan vivia a Barcelona i vaig tornar a fer unes quantes fotos més.


Aquí teniu Barcelona a la meva...


***


A month ago, I took a photography HDR course in Barcelona by Planeta Insólito (I'll write a post talking about my experience with this photo technique). I'd seen some photos taken with this technique and it draw my attention, so I took over an offer to do this 4 hours course. We did a tour by Pla de Palau, Born and Parc de la Ciutadella and I took the opportunity to make a few pictures with the phone and hang them on Instagram.
In addition, two weeks ago we went to Barcelona with the girls because Teresa loves going by train. We took the railroad to Barcelona and did a small tour at the city center; places I visited very often when I lived in Barcelona and also took the opportunity to take a few more photos.

Here is Barcelona my way ...

Pla de Palau




Aquari de l'Estany del Parc de la Ciutadella
Aquarium behind the waterfall at Parc de la Ciutadella





Estany al Parc de la Ciutadella
Lake at Parc de la Ciutadella 




Restaurant Ikibana










Carrer Petritxol
Petrixtol street





Galeries Maldà

Maldà shopping mall




Plaça Catalunya
Plaça Catalunya


6 comentaris:

  1. Genial entrada. M'agraden molt les fotos i Barcelona té aquell encant i aquella màgia especial. Ptns.

    ResponElimina
  2. guapa quines fotos més maques, m'encanten. La Clara super be i a la guarde genial. Llàstima que al final l'haguessis de canviar. Una abraçada

    ResponElimina
  3. Hola, passat pel meu blog que tindràs una sorpresa.
    Un petó

    ResponElimina
  4. Encara no has passat, ara ja en tens més. Se t'acululara la feina. Mira les entrades del 17 de febrer, les dues que he fet.
    Un petonas

    ResponElimina
  5. Ostres Núria, que la setmana passada La jana ja m'en va donar un, ia ra tu dos més!! Quina ilusió, moltes gràcies a les dues!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...