dijous, 30 de gener del 2014

UFO's (Unfinished Object)

Destapem la capsa dels UFO’s (UnFinished Object)!

Tenia un quilt en tons liles per la meva filla per acabar des de feia mig any però em faltava encoixinar-lo a màquina i necessitava una estona amb tranquilitat per poder fer-ho sense nervis. Finalment, aquests dies de festa vaig estar un parell de dies a casa mentre el Joan era amb les nenes a Ventajola.

Havia d’acabar la disfressa del meu nebodet Pau, havia de comprar un parell de regalets que faltàven i vaig trobar una estona per sentar-me davant la màquina de cosir i acabar el quilt.

Aquí el teniu. No és gran cosa però em sento contenta per haver acabat el meu segon quilt! (El primer el vaig fer amb un charm pack de MODA pel meu nebodet Jan i li vaig donar fa més d'un any)

El sampler quilt que vaig començar quan encara estava embarassada de l’Anna haurà d’esperar fins que torni a ternir temps per cosir amb tranquilitat a casa...

**
Let's finish some of my UFO's (Unfinished Object)!

I started a violet coloured quilt for my duaghter half a year ago, but it was pending of finding the time to machine quilt it without stress. Finally, these holidays, I spent a couple of days at home while Joan was with the girls in Ventajola.

I had to finish my nephew's costume, needed to buy a couple of gifts and finally found the time to sit for a while and finish the quilting.

Here you have it!
It is not a big deal, but I'm happy to have finished my second quilt! (First one was done with a charm pack by MODA and I gave it to my nephew Jan about a year ago)


The sampler quilt I started when I was still pregnant should wait until I find again the time to sew “peacefully” at home ...

My first quilt - El primer quilt




Second quilt - El segon quilt





7 comentaris:

  1. Felicitats! Tots dos són preciosos. Jo encara m'haig d'estrenar amb el quilt...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies :-) Sempre hi ha una primera vegada per tot; comença per un quilt senzillet de quadres com vaig fer jo i un encoixinat facilet. No per senzill deixa de ser bonic!

      Elimina
    2. Gràcies :-) Sempre hi ha una primera vegada per tot; comença per un quilt senzillet de quadres com vaig fer jo i un encoixinat facilet. No per senzill deixa de ser bonic!

      Elimina
  2. Son preciosos los dos! Y que satisfacción da terminar un UFO, verdad? Pues anímate y a por otro!

    ResponElimina
  3. Gracias Sonia!! La verdad es que estoy muy contenta... ;-o) Gracias por tu visita.

    ResponElimina
  4. Noia! Quines mans tens... IMPRESSIONANT!! Bravo :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja, Eli sóc una principiant; és que a mi els quilts se'm fan eterns perquè amb les nenes no tinc temps de cosir a màquina...

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...