dimarts, 15 de juliol del 2014

When the going gets tough the tough get going - Guerrilla Art





La meva mare em va ensenyar a afrontar les circumstàncies adverses pel cantó que tenen de bo. I la vida m’ha ensenyat que tots els entrebancs finalment porten a ensenyances o a coses millors.

**

My mother always told me to look on the bright side of adverse circumstances.
And life has also taught me all obstacles eventually lead to better things or great lessons.




Se’m va ocórrer aplacar un mal moment donant alegries a la resta i per casualitat (o no?) vaig anar a parar a una idea excepcional; escriure missatges positius en paperets i repartir-los a gent desconeguda.

Vagi per endavant que sóc molt i molt tímida per aquestes coses, així que vaig anar pensant en com deixar aquests missatges sense haver de donar la cara, que per altra banda tampoc era la millor que podia ser…

Aquí en teniu el mètode; vaig posar paperets als cotxes del carrer ;-o) 

**

I concluded to quell a tough time giving joy to others, and accidentally (or not?), I came across a fantastic idea; write positive messages on papers and distribute them to unknown people.

I am very, very shy, so I was thinking of how to deliver them not personally given the fact that my look was not the best that could be...


Here is the method; I placed papers on cars windscreens ;-o)



I aquí la recompensa
Here is what I've got


5 comentaris:

  1. Caram! Quina gran iniciativa!!!! Fantàstic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Havia de canalitzar el mal moment i la veritat és que va funcionar! Després d'haver deixat els paperets em vaig sentir molt millor pensant que potser arrencaria un somriure o un bon pensament a algú ;-o)

      Elimina
  2. No se m'hagués ocorregut mai. M'agrada la idea !!. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea no és propia; em vaig inspirar en l'art de guerrilla ;-o)

      Elimina
  3. Txell que maca aquesta iniciativa!!! M'encantaaa !! A mi em faria super feliç trobar-me un missatge positiu. Me'n alegro que això t'ajudes a fer passar un mal moment i pensa que segurament vas arreglar el dia a moltes persones, això es molt bonic!! Petons!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...