dimarts, 14 de gener del 2014

The Holstee Manifesto - El Manifest Holstee

Fa temps que volia parlar del Manifest Holstee (The Holstee Manifesto); una crida a l'acció per viure una vida plena d'intenció, creativitat, passió i comunitat. Perquè és inspirador i perquè de vegades cal aturar-se i reflexionar...



Aquesta és la teva vida. Fes el que t’agrada i fes-ho sovint. Si alguna cosa no t'agrada, canvia-la. Si no t'agrada la teva feina, deixa-la. Si no tens prou temps, deixa de mirar la televisió. Si estàs buscant l'amor de la teva vida, atura’t; t'estarà esperant quan comencis a fer coses que t’agraden. Deixa de voler analitzar-ho tot, la vida és senzilla. Totes les emocions són precioses. Quan mengis, aprecia fins a l'últim mos. Obre la teva ment, els teus braços i el teu cor a noves experiències i noves persones; estem units gràcies a les nostres diferències. Pregunta a la propera persona que vegis quina és la seva passió, i comparteix el teu somni inspirador amb ella. Viatja sovint; perdre’t t'ajudarà a trobar-te. Algunes oportunitats només es presenten una vegada, aprofita-les. La vida va sobre les persones que coneixes i les coses que crees amb elles, així que surt - ara - i comença a crear. La vida és curta. Viu el teu somni i vesteix la teva passió.

Visualitzat a les xarxes socials més de 80 milions de vegades, aquest manifest ha donat la volta al món i amb frases molt simples ens recorda les coses importants de la vida.

Com va néixer el Manifest Holstee?

Holstee, és una marca de productes de disseny sostenible de Carolina del Nord, Estats Units, en què es poden trobar pensaments i reflexions de com viure una vida millor en productes quotidians. Tal com ells mateixos expliquen; “en el seu primer pas com a empresa, els fundadors de Holstee es van asseure junts a les escales de Union Square a Nova York per escriure exactament els pensaments que desaven a les seves ments i a la punta de la llengua.”

“Anys més tard, és encoratjador i inspirador veure la quantitat de persones per les que les paraules del Manifest Holstee ressonen; fet que va desencadenar el vídeo. Però per sobre de tot, se'ns ha confirmat que, amb genuïnes intencions positives, tot és possible.”

Aquí a la seva versió en vídeo subtitulada en HD, un dels vídeos més inspiradors d'internet. El seu propòsit és reivindicar l'ús de la bicicleta no només com a mitjà per desplaçar-se, sinó com a fil argumental per contemplar la vida des d'un altre punt de vista.

La banda sonora és de Wakey!Wakey!, “Almost Everything”.


**
It’s a long time since I wanted to talk about the Holstee Manifesto, a call to action to live a life full of intention, creativity, passion and community. Because it is so inspiring and sometimes we need to stop and think ...



Viewed in social networks more than 80 million times, this manifesto has been around the world and with it’s simple sentences gives us advice about the important things in life.

How was the Holstee Manifesto born?

Originally written as a reminder of the aspects of life they truly valued, Holstee's founders, Dave, Mike and Fabian, never imagined that their personal goals could reach and resonate with so many others. As people around the globe shared the Manifesto, they were thrilled and humbled to find a community of those who aspired to the same hopes of finding true passion and living life to the fullest.

“As our first step as a company, we sat together on the steps of Union Square in New York to write down exactly what was on our minds and on the tips of our tongues.”

“Years later, it is encouraging and inspiring to see how many people the words of The Holstee Manifesto resonate with, sparking our Lifecycle video below and shared on My Life. Above all else, it has confirmed for us that with genuine positive intentions, anything is possible.”

The video’s soundtrack is by Wakey! Wakey!, “Almost Everything”.



Fonts/Sources:
  1. http://www.washingtonpost.com/business/on-small-business/how-the-holstee-manifesto-became-the-new-just-do-it/2011/11/17/gIQA2AYyUN_story.html
  2. http://blogs.revistagq.com/nadaimporta/tag/manifiesto-holstee/
  3. http://www.emiliocs.com/el-manifiesto-holstee-the-holstee-manifesto.html
  4. http://www.coaching-tecnologico.com/el-manifiesto-holstee/

2 comentaris:

  1. M'agrada aquesta filosifia d'entendre la vida. Sobre tot en les qüestions més bàsiques. El que passa que no sempre som capaços de portar a teme el significats més senzills. Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Aquest manifest a més d'una llista d'intencions i de filosofia de la vida és sobre tot un acte de valentia!! ;-o)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...