dijous, 25 d’abril del 2013

Com ensenyar - How to teach

Volia escriure aquest post amb calma. Ara que està tant de moda KEEP CALM &... jo trio KEEP CALM & ENJOY YOUR BLOG TIME!

Avui us parlo de la Caterina Pérez una MESTRA en tots els sentits de la paraula. Doneu un cop d’ull al seu projecte personal; Les Bags!
La Caterina va fer un curs de dos dies a la Casa de Cultura de Sant Cugat i em vaig treure de sobre el cuquet que tenia per poder assistir a una de les seves classes. Només us puc dir que va ser genial en tots els aspectes!! El primer dia vam fer l’estudi del projecte; em va encantar aquesta idea... t’emportes el plantejament i passos a casa! El segon dia vam fer la nostra adaptació particular al projecte de la classe.

Només desitjaria tenir el temps i horaris que em permetessin assistir a les seves classes de la Casa Sagnier, però per circumstàncies personals no he pogut inscriure’m a cap dels seus cursos... Espero poder-ho fer després de l’estiu!
Bé, aquí teniu els meus “apunts”...

**
Now that are so fashionable the words “Keep Calm & ...” I choose calm KEEP CALM & ENJOY YOUR BLOG!

Today I want to speak of Caterina Pérez; a teacher in the whole sense of the word. Take a look at her personal Project, Le Bags!
Caterina taught a course of two days in Casa de Cultura in Sant Cugat and I could finally attend one of her classes. I can only say it was great in every aspect! The first day we did the “study” or approach of the project, I loved this idea ... we took home a model showing the step by step of the final project! The second day we made our particular project.

I just wish I had the time and schedule to allow me to attend her classes at Casa Sagnier, but due to personal circumstances I could not enroll in any of her courses ... I hope to do it after the summer!
Well, here is my model ...





I aquí el meu projecte. Si, Caterina, ja sé que hi falta un mosquetó però no vaig poder anar-lo a comprar a Barcelona i volia acabar la bosseta, que tot sigui dit, em fa molt de servei!

And here is my project. Yes, Caterina, I know there is no hook but I couldn’t go shopping to Barcelona and wanted to finish the bag, which I must say, I make huge use of it!

The making of...


El projecte final
The final result

3 comentaris:

  1. Quina bosseta més maca... No, si al final hauré de comprar-me la máquina de cosir! Petons.

    ResponElimina
  2. Uf, Marta això de cosir és un viciii!!

    ResponElimina
  3. Aiss, no havia vist aquesta entrada, que maco es veu l'estoig!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...