divendres, 17 de maig del 2013

Fira Scrap + Sitges - Scrap Festival Scrap + Sitges



Aquest cap de setmana hi ha la Fira Scrap + Sitges; "neix amb voluntat de difondre el scrap i ser un punt de trobada per a professionals i aficionats.La fira se celebrarà a Sitges els dies 18 i 19 de maig de 2013 a l'Escorxador (c / Onze de Setembre 15). (...) L'objectiu de l'esdeveniment és oferir un espai per a l'exposició i venda de productes de scrap amb presència de majoristes i minoristes del sector. També es realitzaran tallers impartits per professores experimentades. Se sortejaran productes promocionals de scrap entre els assistents que vulguin participar. L'entrada a la fira és gratuïta."

Es durà a terme una campanya d'acció solidària mentre duri la fira per recaptar fons per a la compra, gestió i repartiment d'aliments per a persones en situació de precarietat i / o exclusió social.

L'empresa Basic Crea col · labora en aquest projecte solidari proporcionant el material per elaborar els sobres solidaris. Cada sobre solidari o "Scraps solidari" és un petit pack sorpresa de material de scrapbooking. Els trobareu a l'entrada de la Fira a un preu de 2.50 .



Festival Scrap + Sitges
This weekend takes place the Scrap + Sitges Festival aiming "to spread scrapbooking and being a meeting point for professionals and amateurs. The Festival will be held in Sitges on 18th and 19th May 2013 in l'Escorxador (c / Onze de Setembre 15) (...) The aim of the event is to provide a space for the exhibition and sale of scrapbooking with both wholesalers and retail sector. Workshops also will be conducted by experienced teachersAdmission to the fair is free. "

The Scrap + Sitges Festival Organization will held a campaign of solidarity action during the festival.
The aim of this campaign is to raise funds for the purchase, management and distribution of food for people in precarious situations and / or social exclusion.

The company Basic Crea contributes in this charity project providing material to develop solidarity envelopes.
Each solidarity pack or "Solidarity Scraps" is a small surprise pack of scrapbooking material to be find at the festivol at a price of 2.50€.

3 comentaris:

  1. Ja ens explicaras dimecres com ha anat? Disfruta de la Fira. Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Hola!!!! He ido esta mañana ... un exitazo sin duda.No he podido comprar la bolsa solidaria por que ya se habían agotado.Pero ha sido un gran día Scrap+Sitges = Un día perfecto. Un besito :))

    ResponElimina
  3. Que guaai! M'hagues agradat ser-hi... Vas fer algun taller?? Vas cmprar cosetes?? Jjejje ptnssss

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...